maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Tweede voorronde Band Boost 2014

Tweede voorronde Band Boost 2014

18 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Op zaterdag 18 januari vindt de tweede voorronde plaats van Band Boost 2014, de regionale bandcompetitie die in december 2013 van start is gegaan. Uit een recordaantal inschrijvingen zijn twintig ambitieuze bands uit de regio Dordrecht geselecteerd om met elkaar de strijd aan te gaan. Deze bands maken onder meer kans op een optreden op Wantijpop en twee dagen studiotijd.
 
De Band Boost is een begrip in Dordrecht en omstreken. Tijdens de voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken. Samen met de fans van de deelnemende bands zorgt dit voor een divers en aandachtig publiek.

De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën: Pop, Rock, Loud en Metal. Tijdens deze voorrondes worden de bands door zowel een vakjury als het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de Halve Finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de Finale, die op zaterdag 24 mei in de Power Stage van het Energiehuis plaats vindt. De winnaar van de Band Boost maakt kans op een prachtig prijzenpakket, mede mogelijk gemaakt door diverse regionale sponsors.

De tweede voorronde, in de categorie Metal, zal plaats vinden op zaterdag 18 januari in de Popcentrale/Talent Stage in het Energiehuis. De deuren gaan open om 20:00 en de entree is gratis.

Kijk voor een overzicht van alle data en deelnemende bands op www.bandboost.nl.


Foto: Liar’s Dice tijdens Halve Finale Band Boost 2013
Foto door Hilbert de Gier

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!