maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

GroenLinks geeft officieel startsein verkiezingscampagne

GroenLinks geeft officieel startsein verkiezingscampagne

17 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

GroenLinks Drechtsteden geeft vrijdag 17 januari het startsein voor de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Dit gebeurt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Op deze avond worden de verkiezingsprogramma's  van GroenLinks Dordrecht , Papendrecht en Zwijndrecht gepresenteerd en worden de kandidaat-raadsleden nader geïntroduceerd.

De belangrijkste thema's uit de verkiezingscampagne worden behandeld. Centraal onderdeel is een interview met lijsttrekker in Dordrecht Kitty Kruger, waarin zij zal uitleggen hoe GroenLinks de komende jaren wil komen tot een groener en socialer Dordrecht. De aanwezigen kunnen vragen stellen aan Kitty Kruger en de overige kandidaat-raadsleden om de standpunten en wensen van GroenLinks nader toe te lichten.

Wij nodigen u graag uit bij voor onze nieuwjaarsborrel. Deze wordt gehouden bij Arthe Damiate, Kuipershaven 19 in Dordrecht van 20.00 tot 22.00 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Groen Links Drechtsteden

Kuipershaven 19

Deel dit bericht met je vrienden!