maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

ToBe gaat Vreemd met: Back to Anna

ToBe gaat Vreemd met: Back to Anna

17 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

Onze huismuzikanten  Rozanne & Nick verzorgen de intro en daarna is de beurt aan Back to Anna.

Back to Anna brengt een dansbaar en jazzy repertoire met een geheel eigen creatieve opvatting. Inspiratie vinden wij in artiesten als o.a. Janne Schra, Chris Berry, Peggy Lee, Moloko en Alanis Morrisette. Ons geluid is warm en aangenaam akoestisch, maar wij kunnen van daaruit uitpakken met semi akoestische en elektrische instrumenten. Back to Anna bestaat uit Fiona van Dijk, Jens Kirpestein, Johnny  Keoni en Tom Punt.

Zangeres Fiona van Dijk is het stralende middelpunt van onze band.

Door haar heldere, warme stem en haar theatrale performance is een optreden van Back to Anna altijd mooi, verrassend en uniek.

Drummer Jens Kirpestein is onze inspirator en rots in de branding. Deze conservatorium geschoolde drummer kan spelen als een waterval van ritmische ideeën.

Probeer maar eens stil te blijven zitten als hij speelt.

Johnny Keoni onze coole, creatieve bassist. Met een ruime ervaring in diverse stijlen en een even ruime collectie bijzondere bas instrumenten, geeft Johnny ieder liedje de onmisbare basis en funk.

Groovy gitarist Tom Punt speelt vanuit de jazz gitaar traditie, maar kan in alle stijlen een smaakvol gitaarspel ten gehore brengen.
Back to Anna is een cocktail van jazz, bossa nova, folk, blues en pop. Een lust voor het oog en het oor, kortom kom dansen en genieten!

Rond 21.30 leiden Rozanne & Nick de jamsessie en het open podium in

Info

Organisator:

Adres:

Café De Vreemde Eend

Bagijnhof 27

Deel dit bericht met je vrienden!