maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Blues-jamsessie voor wie durft

Blues-jamsessie voor wie durft

17 januari 2014
Van 22:30 uur tot en met 00:00 uur

Elke derde vrijdag van de maand ‘Blues-jamsessie’ in Jazzpodium DJS. Blues, bier en dansen op onze vaste bluesavond, bedoeld voor iedereen die op ons gezellige podium z’n muzikale kunsten wil vertonen. Uiteraard staat ook deze avond onder leiding van onze eigen sessieband Zorrow, die de avond begint en afsluit met herkenbare jaren 70- en 80-tunes.

Drumstel, Hammondorgel, piano, zanginstallatie, gitaarversterkers en basversterker staan klaar voor een ieder die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen.  Wil je meedoen? Meld je dan bij binnenkomst bij Ton Pluijmert; keyboard en zang, sessieband Zorrow.

17 januari 2014
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Aanvang: 22.30 uur
Entree: gratis

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

http://www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!