maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Optreden Het Goede Doel

Optreden Het Goede Doel

17 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

Het Goede Doel is in 2013 weer live te zien op de Nederlandse podia. De twee artistiek gelijkgestemde Henken zijn de componisten en vertolkers van vele Nederlandstalige hits in de jaren 80. Alle moeders heten mama! Het Goede Doel scoorde met deze single na lange tijd in het voorjaar van 2013 weer een Top 10 hit! Henk Westbroek en Henk Temming presenteerden eind mei het album ‘Was alles maar precies zoals het was’. Het is een bonte terugblik op alle andere albums plus deze nieuwe single.

Met de unieke teksten van Westbroek en de aanstekelijke melodieën van Temming treedt Het Goede Doel inmiddels alweer 3 jaar op tijdens festivals en evenementen. De band speelt de vele herkenbare hits, wat bij het publiek een: Oh ja, ook die! effect geeft. Met o.a. nummers als ‘België’, ‘Nooduitgang’, ‘Sinterklaas’, ‘Vriendschap’ en ‘Gijzelaar’ brengen Henk en Henk overal een feest der herkenning.

Henk Westbroek en Henk Temming: een combinatie die uniek blijft.

Tickets voor de show op vrijdag 17 januari kosten 23,50. CJP-pashouders ontvangen 10% korting. Tickets zijn te bestellen via www.bibelot.net, www.energiehuis.net, de centrale kassa van het Energiehuis, deze is geopend van dinsdag t/m zondag van 16:00 tot 20:30 uur en voorverkoopadres Velvet Music Dordrecht.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Poppodium Bibelot

Noordendijk 148

+31(0)78 89 033 21

www.bibelot.net
Deel dit bericht met je vrienden!