maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gratis lessen peuterdansen Vief Sportief

Gratis lessen peuterdansen Vief Sportief

16 januari 2014
Van 09:00 uur tot en met 09:45 uur

Op donderdag 9 en 16 januari 2014 start Vief Sportief met een nieuwe reeks danslessen voor de peutertjes uit Dordrecht en omstreken.

Vief Sportief wil de peutertjes en ouders uit de Dordrecht kennis laten maken met een nieuwe wereld die prinsessen en prinsendans heet. Op donderdag 9 en 16 januari organiseert Vief Sportief twee vrijblijvende danslessen in de gymzaal van CBS het Kristal, Zuilenburg 68/69 in Dordrecht

Peutertjes vanaf 2,5 jaar krijgen de beginselen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op de muziek van o.a. K3! Tijdens de les neemt Bon Ballon ze mee op reis naar prinsessenland en sprookjesland. Inschrijven voor de vrijblijvende lessen kan via de mail of telefoon bij docente Sylvia Woudenberg.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Vief Sportief

CBS Het Kristal

06-19498383

info@viefsportief.nl
Deel dit bericht met je vrienden!