maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Creatieve middag voor Filippijnse slachtoffers

Creatieve middag voor Filippijnse slachtoffers

15 januari 2014
Van 13:00 uur tot en met 15:00 uur

Stichting Wezenlijk geeft op woensdagmiddag 15 januari 2014 gratis creatieve workshop voor jong en oud. Tijdens deze workshop zullen de deelnemers kunstwerken gaan maken, die vervolgens verkocht zullen worden. De opbrengst gaat geheel naar giro 555. Deze komt ten goede van de Filipijnse bevolking die in november 2013 zwaar getroffen is door een natuurramp. De hoofdsponsor van deze actie is Heerema Zwijndrecht BV in Zwijndrecht. Dit bedrijf zet alvast 500 euro in voor deze actie.
 
De workshop die in het kader van deze actie worden verzorgd, zullen geheel belangeloos worden gegeven door professionals die bij de stichting zijn aangesloten. Vanuit Stichting Wezenlijk is er sinds de oprichting in 2010 een warme belangstelling voor kunstprojecten  met een sociaaleducatief karakter en sociaal-maatschappelijke activiteiten voor jong en oud. Activiteiten voor deze middag zijn o.a. schilderen, boetseren, mozaïeken, knutselen, werken met vilt en strijkkralen.

Wil je de gemaakte kunstwerken kopen en hiermee onze actie steunen, dan ben je van harte welkom om op woensdag 15 januari 2014 om 14.30u bij Stichting Wezenlijk. Met de opbrengst van dit project willen wij graag bijdragen aan de inzamelactie voor de slachtoffers in de Filippijnen. Wil je meedoen? Er is plaats voor 15 personen. Wees er dus snel bij. Vooraf inschrijven is daarom wel noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar workshop@stichtingwezenlijk.nl. De workshops starten om 13.00 uur en eindigen om 15.00 uur en zullen gegeven worden op de locatie van Stichting Wezenlijk in Dordrecht (inclusief limonade, koffie, thee, iets lekkers en een goodiebag). Zie onze site www.stichtingwezenijk.nl voor de routebeschrijving.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Stichting Wezenlijk

Willem Dreeshof

www.stichtingwezenlijk.nl
Deel dit bericht met je vrienden!