maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen

Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen

13 januari 2014
Van 14:00 uur tot en met 16:00 uur

Longpunt Dordrecht e.o.
Op maandag 13 januari is er weer een bijeenkomst van Longpunt Dordrecht e.o. voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners, mantelzorgers, van 14.00-16.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur), Grand Salon van Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht. Gratis toegang.
 
Het thema op 13 januari is:  Behandeling van chronische longziekten, de laatste ontwikkelingen Longarts de heer E. van Thiel van het Albert Schweitzerziekenhuis, gaat in zijn presentatie in op de behandeling van chronische longaandoeningen. Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen, is er nieuwe medicatie?
 
U kunt zich  aanmelden via longpuntdordrecht@longfonds.nl, maar aanmelding is niet verplicht. U wordt verzocht om tijdens de bijeenkomst geen geurtjes (parfum, after shave) te gebruiken. Deelname is gratis.
 

Info

Organisator:

Adres:

Longpunt Dordrecht e.o

Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38

Deel dit bericht met je vrienden!