maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

”Op de HIGH tea” bij Martine

12 januari 2014
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

Op zondag 12 januari kunnen bezoekers aan Muziekstroom op de High Tea bij de Dordtse R&B/Soul Diva Martine de Jager. De hele middag is zij in Ketel 1 van het Energiehuis uw gastvrouw en vermaakt u en uw gezelschap met persoonlijke praatjes, liedjes op verzoek en af en toe een paar goeie stevige nummers. Het concert start om 14.30 uur.
 
Martine’s idee van een High Tea: een gezellige moment met lekkere hapjes, kopjes koffie en thee en vooral kletsen en vermaakt worden in een prettige ambiance met goede muziek. Het is een andere manier van genieten op locatie. 
 
Martine de Jager is geen onbekende in Nederland. Zij speelde een belangrijke rol in de Dinershow in het Prinsestheater, treedt in veel Nederlandse theaters op met solo-programma’s en was twee jaar lang te zien en horen in de musical The Wiz van John van den Ende. Sinds december 2010 is Martine te zien als Schwester Mary Patrick in de nieuwe Joop van den Ende Musical SISTERACT in Hamburg, Duitsland.
 
Meer informatie en verkoop kaarten: www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148 in Ketel 1

Deel dit bericht met je vrienden!