maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Bruut op het Jazzpodium

Bruut op het Jazzpodium

11 januari 2014
Van 22:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 11 januari speelt in Jazzpodium DJS: Bruut! Dit jonge kwartet speelt een mix van jazz en eigentijdse muziekstijlen. Tijdens dit optreden speelt de band veel nummers van hun tweede en fonkelnieuwe album Fire. Kortom: herkenbare superjazz. Prima geschikt om hard op te swingen!

De vierkoppige band gaat op deze plaat verder waar het eerste album gebleven was; nog vunziger, harder en intenser. Er wordt schaamteloos geflirt met grunge, symfonische rock en afrobeat. Afgelopen tijd deed BRUUT! bijna alle continenten van de wereld aan. Onder meer Japan, Polen, Burkina Faso, Duitsland, Zuid-Afrika, Spanje en Suriname stonden op het tourschema. Met FIRE claimt BRUUT! vrijwel zeker zijn bekendheid als één van de meest originele en energieke jazzbands van deze tijd.

Jazz and Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar slechts € 4,00.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

http://www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!