maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Absurdistische humor in Machine 3

Absurdistische humor in Machine 3

09 januari 2014
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

We zijn allemaal breekbaar, hoezeer we dat ook proberen te verhullen. Het Belgische cabaretduo Kommil Foo heeft er een prachtige voorstelling over gemaakt. Breken is op donderdag 9 januari te zien bij Kunstmin in het Energiehuis.

De Belgische broers Mich en Raf Walschaerts ontwikkelden door de jaren heen een volstrekt unieke stijl: ontroering, humor, muzikaliteit en een absurde beeldentaal vechten om voorrang. Als geen ander weten ze met minimale middelen de toeschouwer maximaal te raken.

Kommil Foo dwingt de kijker op het puntje van zijn stoel, aan vertwijfeling ten prooi: lachen of huilen? ‘Breken is zwarte romantiek van het hoogste kaliber.’ (Het Parool). ‘Korzelige samenspraakjes, absurdistische scènes en poëtische liedjes: Kommil Foo beheerst ze tot in de finesses’ (de Volkskrant).
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Kunstmin in het Energiehuis

Noordendijk

078 -639 7973

Deel dit bericht met je vrienden!