maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Benefiet Fashion Show

Benefiet Fashion Show

08 januari 2014
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

Om haar vwo diploma te kunnen behalen moet Melanie Dolderman o.a. een profielwerkstuk maken. Zij heeft ervoor gekozen om een modeshow en een kleding inzameling te organiseren. Zij zal hierbij alles regelen en organiseren met als keuze vak management en organisatie. Sharon Kruijswijk, haar partner, zal het creatieve deel verzorgen.

Melanie vertelt hier zelf het volgende over: "Een profielwerkstuk houdt in dat je een onderzoek moet verrichten met als volgt een bijbehorende presentatie. Mijn presentatie zal bestaan uit de modeshow zelf".

"De hoofdvraag van mijn onderzoek luidt; 'Hoe organiseer je een modeshow en haal ik zo veel mogelijk kleding op voor het goede doel?’ Het goede doel waar ik kleding en geld voor heb opgehaald is de stichting Kinderhuis Bodzewo. Dit is een stichting die kleding en andere eerste levensbehoeften verzamelt, verwerkt en transporteert naar het Kinderhuis in Polen".

"De economische situatie van het kinderhuis is dramatisch, de leiding heeft net genoeg geld om de vaste lasten van het huis te betalen. Verder is er een budget van 1000 euro voor de kleding van 40 kinderen voor het gehele jaar. Dit komt neer op 25 euro per leerling per jaar."

"Dit is natuurlijk erg weinig en daarom heb ik ervoor gekozen om deze kinderen te  helpen door een kledingactie te organiseren.  Deze kleding inzameling is al afgerond, er kan geen kleding meer worden ingeleverd. Hoeveel kleding er is opgehaald wordt bekend gemaakt tijdens de modeshow".

BENEFIT FASHION SHOW
Aanvang: 19:00
Start: 19:30
Kaarten te koop via: melanie_dolderman@hotmail.com
 

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Melanie Dolderman

Stedelijk Dalton lyceum te Dordrecht

melanie_dolderman@hotmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!