maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zingen met de Thuredrecht Cantorij

Zingen met de Thuredrecht Cantorij

08 januari 2014
Van woensdag 08 januari 2014 tot en met zaterdag 31 december 2016
Van 20:00 uur tot en met 22:15 uur

Na een drukke kerstperiode gaat de Thuredrecht Cantorij begin januari weer aan de slag met het instuderen van nieuw repertoire. Naast een vast kern van zangers is het sinds kort ook mogelijk om als projectlid deel te nemen aan een of meerdere concertprogramma's. In 2014 worden er 4 programma's aangeboden voor projectleden. Zowel beginnende als geoefende zangers (alle stemsoorten) zijn welkom. Enige ervaring met het zingen van bladmuziek is gewenst. De cantorij staat onder leiding van dirigent Frans Huijts, hoofdvakdocent zang aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten te Rotterdam. De repeties van de cantorij vinden plaats op woensdagavond van 20.00-22.15 uur in de Grote Kerk in Dordrecht. Meer informatie over de projecten en hoe u zich kunt aanmelden vindt u op website van de cantorij. 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Thuredrecht Cantorij

Grote Kerk

www.thuredrechtcantorij.nl
Deel dit bericht met je vrienden!