maandag 24 januari 2022

Alles over Dordrecht

Hoe beleefde Dordrecht de jaren 80?

Hoe beleefde Dordrecht de jaren 80?

05 januari 2014
Van 11:00 uur tot en met 17:00 uur

Op zondag 5 januari voert de film “De roerige jaren 80 in Dordrecht” u terug naar een decennium waarin ook Dordrecht op maatschappelijk, politiek en cultureel gebied niet ontkwam aan de grilligheid van de jaren 80.

De film laat unieke fragmenten zien die afkomstig zijn uit de collectie beeld en geluid van het Regionaal Archief Dordrecht. Van krakersrellen en punkconcerten tot demonstraties en bijeenkomsten van het dienstweigercollectief.

Voor jaren 80 fanaten zijn er in januari op diverse locaties in Dordrecht nog meer eighties activiteiten gepland. Ze staan allemaal in het kader van de succesvolle tentoonstelling Stop making Sense in het Dordrechts Museum die nog tot en met 19 januari te bezichtigen is.

Datum: Zondag 5 januari
Locatie: De Zaal, Dordrechts Museum
Tijd:  11.00 – 17.00 uur (doorlopend)  
Duurfilm:  40 minuten.
Toegang: Gratis (excl. museumentree)

Onderschrft foto: Foto Regionaal Archief Dordrecht

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Dordts Museum

Nieuwe Haven 30

+31 (0)78 770 5320

e.kara@dordrecht.nl http://www.dordrechtsmuseum.nl/
Deel dit bericht met je vrienden!