zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

L’esprit de Jacques door Micheline van Hautem en Bruno Brel

L’esprit de Jacques door Micheline van Hautem en Bruno Brel

28 december 2013
Van zaterdag 28 december 2013 tot en met zaterdag 28 december 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

L’esprit de Jacques is een ode aan de muziek van Jacques Brel. De dynamische, speels-duivelse Micheline Van Hautem naast de rustige en robuuste Picardiër Bruno Brel (Fr) volle neef van de meester zelf; dat belooft een passionele reis te worden en een avond om niet te missen, noch te vergeten….! Zaterdag 28 december, Ketel 1 in het Energiehuis. Aanvang 20.00 uur.

Micheline & Bruno behouden en eren de kern van Brel’s liederen, maar voegen hun eigen emoties en er aan toe. L’esprit de Jacques brengt bovendien een aantal eigen geschreven Franse songs ten gehore, in de geest van Jacques. Micheline en Bruno worden begeleid door Guus Westdorp (vleugel) of Erwin van Ligten (gitaar).

Op 9 oktober 1978 overleed Jacques Brel. Le Grand Jacques is echter alles behalve vergeten. Zijn passionele liederen zijn 25 jaar na zijn dood nog altijd even krachtig, groots en meeslepend. Amsterdam, Marieke, Bruxelles, Voir un ami pleurer; de chansons van Brel blijken tijdloos en worden al decennia lang door een groot publiek gekoesterd.

Meer informatie en verkoop kaarten: .

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Muziekstroom

Ketel 1 in het Energiehuis

www.muziekstroomdordrecht.nl of www.energiehuis.nl
Deel dit bericht met je vrienden!