zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Welkom in de kerstherberg in de Rank

Welkom in de kerstherberg in de Rank

26 december 2013
Van donderdag 26 december 2013 tot en met donderdag 26 december 2013
Van 10:30 uur tot en met 19:00 uur

Het is een goede traditie om op hoogtijdagen bij elkaar te zijn; te praten, te eten en te delen.

Op tweede kerstdag, 26 december, opent de kerstherberg in gebouw de Rank aan de Dubbelsteijnlaan West 70 zijn deuren om half elf ’s morgens. Vanuit de gedachte dat je zuinig moet zijn op je tradities willen we als diaconie een open huis organiseren op tweede kerstdag voor die mensen in de gemeente, in de wijk of daarbuiten die die dag alleen zijn.

U bent van harte welkom rond koffietijd (vanaf half elf ’s ochtends) voor een kopje koffie, een drankje, of een spelletje. Tussen de middag kunt u er een broodje en een kopje soep eten. Er wordt een kerstverhaal voorgelezen, kerstliederen gezongen en ’s middags worden er ook bekende spelletjes gespeeld. De sjoelbakken, schaakborden en andere spelletjes staan klaar om door u te worden gebruikt. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke warme maaltijd, die rond vijf uur wordt geserveerd. Om zeven uur ’s avonds sluit de kerstherberg. U kunt langskomen voor alleen een praatje, een kopje koffie of u kunt gezellig de hele dag in de kerstherberg doorbrengen, net zoals het uzelf het beste uitkomt. Als u mee wilt doen aan het drie-gangen-diner, is het in verband met de inkopen prettig als u zich van tevoren aanmeldt.

Zoals in een kerstherberg te doen gebruikelijk is het allemaal gratis.

Bij de uitgang staat wel een bus, waarin u uw vrijwillige bijdrage kunt doneren. Met dit geld proberen we de kerstherberg rendabel te houden. Vrijwilligers van onze wijkgemeente zetten zich in om u een gezellige tweede kerstdag te bezorgen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Diaconie van PKNDubbeldam

Dubbelsteijnlaan West 70

diaconie@pkndubbeldam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!