zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kerstconcert in het Energiehuis

Kerstconcert in het Energiehuis

26 december 2013
Van donderdag 26 december 2013 tot en met donderdag 26 december 2013
Van 16:00 uur tot en met 17:00 uur

Tweede Kerstdag, 26 december 2013 
Noël de France
Ensemble Lumaka

Genieten van kerstmuziek en een heerlijk kerstdiner in een sfeervolle omgeving? Dat kan op Tweede Kerstdag, 26 december in het Energiehuis. Van 16.00 uur tot 17.00 uur spelen de drie dames van Ensemble Lumaka de prachtigste kerstnummers op het podium van Ketel 1. Aansluitend schuift u aan tafel in het Grand Café Khotinsky voor het kerstdiner. U krijgt een glas prosecco en een amuse aangeboden.

Een kerstconcert met onder andere Six Noël van Tournier, Weihnachtslieder van Cornelius, Noël de France van Pijper en het fulminante en vreugdevolle Gloria der engelen uit Martin’s ‘Trois Chants de Noël’. De uitvoeringen door het Lumaka Ensemble zijn smetteloos en smaakvol.

Bezetting:
Sabine Wüthrich, sopraan
Jana Machalett, dwarsfluit
Miriam Overlach, harp

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!