zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kerstnachtdienst: Dichterbij dan ooit

Kerstnachtdienst: Dichterbij dan ooit

24 december 2013
Van dinsdag 24 december 2013 tot en met dinsdag 24 december 2013
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

Kerst begint van oudsher op kerstavond, de avond voor Kerst. We gedenken dan dat ruim tweeduizend jaar geleden in een verlaten stal een Kind werd geboren. Dit was niet zomaar een Kind, het was het Kerstkind; iets van God zelf in deze wereld.

Ook in de Andreaskerk willen we dit vieren, dit bijzondere geschenk van God. We doen dat door te zingen met elkaar en met het speciaal samengestelde gemeentekoor. En ook door te luisteren naar een ongedacht bijbelverhaal, door te bidden en misschien ook door gewoon maar stil te zijn, onder de indruk van het wonder van Kerst.

Komt u ook? U bent van harte uitgenodigd deze kerstnachtdienst met ons mee te vieren. Het thema luidt: dichterbij dan ooit. Hoe dicht wil God bij ons komen? We hopen er iets van te horen en mee te maken in deze kerstnachtviering. Na afloop wordt warme chocolademelk geschonken.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Andreaskerk Dordrecht

Jacob van Heemskerckstraat 19 Dordrecht

http://www.andreaskerk.com/kerst2013
Deel dit bericht met je vrienden!