zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Aangepaste eindejaarsprogrammering met radiomarathon in ASz Dordwijk

Aangepaste eindejaarsprogrammering met radiomarathon in ASz Dordwijk

23 december 2013
Van maandag 23 december 2013 tot en met maandag 23 december 2013
Van 12:00 uur tot en met 22:00 uur

RANO heeft voor de mensen die rond de feestdagen in het Albert Schweitzer ziekenhuis verblijven een aangepaste eindejaarsprogrammering opgezet.
 
Het hoogtepunt daarvan is een RANO-marathon op maandag 23 december in locatie Dordwijk. Deze wordt van ’s middags 12 uur tot 10 uur ’s avonds uitgezonden, grotendeels vanuit een kraam in de centrale hal. Daar – of in de studio – is iedereen welkom om te komen luisteren, een plaatje aan te vragen voor een patiënt of om een praatje te maken.
 
Via de koptelefoons op de afdelingen kan geluisterd worden naar muziek, reportages en interviews. In de loop van de dag vinden er bovendien twee live concertjes plaats.
 
Tijdens deze marathon wordt ook aandacht besteed aan het RoPaRun-team van het ziekenhuis (de ASzRunners, team 308) en aan de medewerkers van Serious Request die dan aanwezig zullen zijn.
 
Behalve deze marathonuitzending staan ook de meeste andere programma’s van de RANO in deze periode in het licht van de feestdagen. Zo wordt het inmiddels traditionele concert van de Dordtse Phil dat zaterdagmiddag 21 december in de centrale hal wordt gegeven in deze programmering opgenomen.
 
De volledige eindejaarsprogrammering is te vinden op de website van de RANO www.rano-dordrecht.nl onder ‘Programmering’ en in de folder die eind van deze week op de locaties Dordwijk en Zwijndrecht wordt verspreid.

Info

Organisator:

Adres:

Stichting RANO

ASZ Dordtwijk

Deel dit bericht met je vrienden!