zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

Levende kerststal op Stadsboerderij Weizigt

21 december 2013
Van zaterdag 21 december 2013 tot en met zaterdag 21 december 2013
Van 18:00 uur tot en met 20:00 uur

Zaterdag 21 december verandert Stadsboerderij Weizigt voor een avond in een waar kersttafereel. In de stallen van de boerderij wordt een levende kerststal ingericht en voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten. Om de kerstsfeer compleet te maken, worden de bezoekers met gezang onthaald.

De geur van stro, lampjes, Jozef, Maria en het kindje Jezus te midden van de dieren van de Stadsboerderij, dat is een tafereel dat je niet elke dag bij Weizigt treft. Feestelijke kerstliedjes, warme chocolademelk en een knutseltafel vol spulletjes om een eigen kerstversiering te maken, completeren het kerstgevoel. Stadsboerderij Weizigt organiseert vlak voor Kerstmis haar eigen levende kerststal. Iedereen is van harte welkom om met de dieren te knuffelen, te helpen met voeren, te knutselen of gewoon lekker te genieten met wat warms te drinken. Een sfeervollere start van de kerstvakantie bestaat niet!

De levende kerststal van Stadsboerderij Weizigt is op 21 december tussen 18.00 uur en 20.00 uur te bezoeken. Toegang is gratis. Het terrein is aan één kant geopend, namelijk aan de kant van het Van Baerleplantsoen.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

Weizigt-nmc@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!