zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Talent enzo: Expositie voor beginnende kunstenaars

Talent enzo: Expositie voor beginnende kunstenaars

21 december 2013
Van zaterdag 21 december 2013 tot en met zaterdag 21 december 2013
Van 10:00 uur tot en met 16:00 uur

Op zaterdag 21 december vindt de eerste editie van talent enzo plaats. Een expositie die een podium biedt aan opkomend talent uit Dordrecht en omstreken. Van 10.00 tot 16.00 uur exposeren en verkopen beginnende kunstenaars hun werk in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22 in Dordrecht.

Maar liefst vijf kunstenaars presenteren zich tijdens deze eerste talent enzo. Hét bewijs dat talent leeft in Dordrecht. Getalenteerde leerlingen van Muziekonderwijscentrum Dubbelsteijn verzorgen de muzikale omlijsting.

KUNSTENAARS
Onder andere de volgende kunstenaars presenteren zich deze zaterdag:
schilders Klaas-Johan de Graaf & Jolande Tepas en beeldhouwers Linda Kuijf & Rijna van Holland.

WAAROM TALENT ENZO
Vincent van Gogh verkocht tijdens zijn leven slechts één schilderij, en Franz Kafka werd pas na zijn dood een literair genie genoemd. Een late ontdekking van grote kunstenaars. Dat kan anders. Daarom talent enzo!
talent enzo | 10.00 - 16.00 uur | Trinitatiskapel | Vriesestraat 22 | Dordrecht

Info

Organisator:

Adres:

Talent enzo

Trinitatiskapel in de Vriesestraat 22

Deel dit bericht met je vrienden!