zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

SantaRun Dordrecht: 3km funloop in kerstmanpak

SantaRun Dordrecht: 3km funloop in kerstmanpak

21 december 2013
Van zaterdag 21 december 2013 tot en met zaterdag 21 december 2013


Op zaterdag 21-12 rennen zo’n 1.500 kerstmannen dwars door de binnenstad van Dordrecht. Dat is tenminste het doel van de gezamenlijke Dordtse Rotary Clubs, die dit jaar voor de 2e keer dit ludieke evenement organiseren.
 
Vorig jaar waren er 800 deelnemers die als een groot rood lint dwars door de historische binnenstad trokken.
Samen met het bedrijfsleven haalden de rennende Santa’s 20.000 Euro op voor een boodschappenbus voor Dordtse ouderen. Dit jaar wordt gerekend op maar liefst 1.500 Santa’s en is de opbrengst bedoeld voor Hospice de Patio en de Dordtse Voedselbank. Goede doelen die elke Dordtenaar wel een warm hart toedraagt.
 
                       
                         

Info

Organisator:

Adres:

Dordtse Rotary club

Binnenstad

Deel dit bericht met je vrienden!