zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

The Dutch Eagles: minstens zo goed als het origineel

The Dutch Eagles: minstens zo goed als het origineel

20 december 2013
Van vrijdag 20 december 2013 tot en met vrijdag 20 december 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

The Dutch Eagles, door Radio 2 uitgeroepen tot beste coverband van Nederland, doet waar het goed in is: Het brengen van grote hits en minder bekende liedjes van Eagles en andere artiesten uit die tijd. Kunstmin presenteert The Dutch Eagles op zaterdag 11 januari als een sta-concert in Main Stage van Bibelot.
Vertrouwd en experimenteel, niet van echt te onderscheiden en toch origineel. Omlijst met persoonlijke verhalen genieten  zes doorgewinterde muzikanten samen met het pibliek van de muziek van The Eagles en hun tijdgenoten. ‘Popprofessor’ Leo Blokhuis is een groot fan. ‘The Dutch Eagles zijn echt heel goed, ik wist al dat ze goed waren, maar zo goed.. Ik heb de Eagles live gezien, maar deze jongens gaan ze voorbij.’

Info

Organisator:

Adres:

Schouwburg Kunstmin

Main Stage Bibelot

Deel dit bericht met je vrienden!