zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kerstconcert in Dordtse kapel

Kerstconcert in Dordtse kapel

19 december 2013
Van donderdag 19 december 2013 tot en met donderdag 19 december 2013
Van 20:30 uur tot en met 22:15 uur

Beautiful Christmas musci in (close) harmony with you in de Trinitatiskapel.

Voor velen onder ons is de kerstperiode de meest romantische tijd van het jaar. Hét ideale moment dus om te genieten van een hartverwarmend concert. Art of Voices brengt u een gevarieerd aanbod aan kerstliederen, die u zullen raken tot in het diepst van uw hart.
Dit a capella ensemble staat onder leiding van Rob Meyboom. Sinds de oprichting van Art of Voices in 2006, werden de zangers en zangeressen doorgeselecteerd op techniek, gevoel en timbre; om u een avondvullende sensatie van top niveau te kunnen brengen.
 

 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Trinitatiskapel

Vriesestraat22

0620600884

info@artofvoices.nl
Deel dit bericht met je vrienden!