zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Afscheid dierverzorger Weizigt Wil van Houwelingen

Afscheid dierverzorger Weizigt Wil van Houwelingen

18 december 2013
Van woensdag 18 december 2013 tot en met woensdag 18 december 2013
Van 13:00 uur tot en met 16:00 uur

Op woensdagmiddag 18 december organiseert Duurzaamheidscentrum Weizigt een feestelijke middag rondom het vertrek van dierverzorger Wil van Houwelingen. Na 15 jaar trouwe dienst gaat hij met pensioen. Wil van Houwelingen is uitgegroeid tot hét gezicht van de Stadsboerderij en heeft generaties Dordtenaren voorbij zien komen. Graag wil Weizigt iedereen dan ook de gelegenheid geven om hem nog even persoonlijk de hand te komen schudden. Kinderen kunnen een hand met een persoonlijke boodschap knutselen die later gebundeld als afscheidscadeau aan Wil overhandigd zullen worden. Aan het einde van de middag zal Wil samen met de bezoekers de dieren voeren en zo de middag gepast afsluiten.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

Weizigt-nmc@dordrecht.nl www.weizigt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!