zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Kerstzang bij ToBe cultuurcentrum

Kerstzang bij ToBe cultuurcentrum

17 december 2013
Van dinsdag 17 december 2013 tot en met dinsdag 17 december 2013
Van 20:15 uur tot en met 00:00 uur

Op dinsdag 17 december klinkt er prachtige Kerstmuziek bij ToBe cultuurcentrum in het Energiehuis. De cursisten van zangdocente Mieke van Laren zingen solo-liederen, duetten en terzetten (muziekstuk voor drie stemmen en instrumenten) uit een divers kerstrepertoire. Na 12 jaar kerstuitvoeringen op de Munt te hebben georganiseerd is dit het eerste Kerstconcert van de afdeling klassieke zang in het nieuwe Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht.

Je bent van harte welkom in zaal Ketel 1, de aanvang is 20.15 uur en de toegang is gratis.
Lyrisch mezzo-sopraan Mieke van Laren verdient als uitvoerend musicus en docerend musicus haar sporen. Door de jaren heen ontwikkelde ze een eigen visie in musiceren en doceren. Sinds haar afstuderen werkt ze als docent zang klassiek bij ToBe cultuurcentrum en heeft ze een bloeiende lespraktijk.

Verder geeft ze stemvorming aan koren, workshops en is ze ook stemcoach. Als uitvoerend musicus is zij zeer actief. Samen met broer Arjan Roos (slagwerk) vormt ze duo Sub-Rosa. Ze zingt in kamerkoren en kleine ensembles. Al jaren zingt ze in de vaste kern van Cappella Amsterdam. Verder zingt ze bij het Nederlands Kamerkoor, de Nederlandse Bachvereniging, het Nieuw Nederlands Vocaal Ensemble en Collegium Vocale Gent. Als solist zingt ze recitals en aria's o.a. uit de Passies en Cantates van Bach.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Stichting 'To Be'

Dordrecht

613 31 44

info@stichtingtobe.nl www.stichtingtobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!