zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

The Movies toont jaren 80 topfilm Blue Velvet

The Movies toont jaren 80 topfilm Blue Velvet

15 december 2013
Van zondag 15 december 2013 tot en met zondag 15 december 2013
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

Wie van gruwen en huiveren houdt, krijgt daar in Cinema The Movies twee dagen de kans voor. Op vrijdag 13 en zondag 15 december draait er de  bloedstollende thriller Blue Velvet. Deze jaren 80 topfilm is één van de vele activiteiten rond Stop Making Sense, een expositie die t/m 19 januari in het Dordrechts Museum Nederlandse schilderkunst uit de jaren 80 laat zien.

Jeffrey Beaumont (Kyle MacLachlan) vindt op een dag een afgesneden oor. Nog voordat hij het beseft, betekent dit het begin van een bloedstollende en verontrustende thriller waarin hij helemaal wordt meegesleurd. Het verhaal ontrafelt zich rond een emotioneel gestoorde nachtclubzangeres (Isabella Rossellini) en een aan drugs verslaafde, levensgevaarlijke sadist (Dennis Hopper). Hoe dieper Beaumont in de problemen raakt, hoe meer hij geobsedeerd raakt door de donkere onderwereld waarin hij is beland.

Verenigde Staten (1986)
Thriller / Mystery
120 minuten
Geregisseerd door David Lynch
Met Kyle MacLachlan, Isabella Rossellini en Dennis Hopper

Aanvang: 15.00 uur (beide dagen)
Kosten: € 9,-
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Cinema The Movies Dordrecht

Cinema The Movies Dordrecht

www.themoviesdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!