zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Met een knipoog naar december

Met een knipoog naar december

14 december 2013
Van zaterdag 14 december 2013 tot en met zaterdag 28 december 2013
Van 12:00 uur tot en met 18:00 uur

Van 14 november t/m 28 december is er een groepstentoonstelling te zien met werk van Bage, Chapelle, Courcelles, Devolder, Jurrien, Niessen, Radar, Hans en Greetje Petri, Stegeman, Wassing, bij Galerie Blom, Joh. de Wittstraat 43, 3311 KH Dordrecht. (1 min. vanaf station Dordrecht centr.)

December is een maand met vele gezichten. Aan de ene kant zijn er de feesten: Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw, aan de andere kant de donkere dagen die je stemming kunnen beinvloeden. De feesten brengen de nodige gezelligheid en bedrijvigheid met zich mee en voorzien zo in onze behoefte aan licht in welke vorm dan ook. Licht betekent ook geborgenheid en hoop. In december is het sociale aspect heel belangrijk: feesten vier je samen en het is fijn anderen een plezier te doen.

Genieten van kunst is een van de lichtpunten in de soms hectische decembermaand. Het kan een rustpunt zijn te midden van alle activiteiten. Letterlijk en figuurlijk is een bezoek aan galerie of museum een lichtpunt, want daar ervaar de vele manieren waarop kunstenaars hun verbeelding vorm kunnen geven in een kunstwerk dat je bewustzijn op scherp zet. Je geest verwijlt dan even bij wat minder oppervlakkige zaken.

Daarom organiseert Galerie Blom deze groepstentoonstelling, om u een grote verscheidenheid aan kunstwerken te tonen. Om een tipje van de sluier op te lichten: Arnold Niessen laat de eerste twee Sumi schilderingen van zijn nieuwe serie op papier zien en Pascal Radar twee nieuwe bronzen bomen.

Eigenlijk is december een bijzondere maand en past de baard van Sinterklaas en de Kerstman ons allemaal.....

De galerie is geopend van do t/m za van 12 – 18 uur. Ook geopend op zondag 1 december en Tweede Kerstdag.                                                Tevens na afspraak.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Galerie Blom

Johan de Wittstraat 43

078 – 631 31 30

www.galerieblom.nl
Deel dit bericht met je vrienden!