zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Innes Sibun

Innes Sibun

13 december 2013
Van vrijdag 13 december 2013 tot en met vrijdag 13 december 2013
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Op vrijdag 13 december treedt in Jazzpodium DJS Innes Sibun op. Sibun wordt in Engeland op dit moment beschouwd als een van de beste bluesgitaristen van het continent. Sibun toerde jarenlang door de USA als gitarist bij Robert Plant en speelde op alle grote festivals in Europa met zijn eigen band. Een uitmuntende elektrisch bluesgitarist, die feitelijk wereldberoemd behoort te zijn, staat ‘gewoon’ op het Dordtse Jazzpodium.

Total Guitar Magazine schreef dit jaar over Sibun: "Waarschijnlijk de beste blues die je dit jaar meemaakt." Dat Sibun geen kleine jongen is, blijkt wel uit zijn cv. Met zijn eerste band de Blues Explosion maakte hij het album ‘That’s what the blues can do’ onder productionele leiding van de legendarische producer Mike Vernon (Eric Clapton, Peter Green's Fleetwood Mac).
In 1993 werd Innes gevraagd om Robert Plants band te komen versterken voor zijn Fate of Nations-tour. Sibuns gitaarspel is bovendien te horen op de Robert Plant albums ‘66 to Timbuktu’ en ‘Nine lives’.

In Jazzpodium DJS treedt Innes Sibun (gitaar/zang) op met Eric Ofako (bas/zang) en Jimmy Copley (drums).

Vrijdag 13 december
Plaats: Jazzpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open: 21.30 uur / Aanvang: 22.30 uur
Entree: € 8,-- / leden en jongeren tot 25 jaar € 4,--
www.jazzpodiumdjs.nl

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Jazzpodium DJS

Grotekerksplein 1

http://www.jazzpodiumdjs.nl
Deel dit bericht met je vrienden!