zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Benefietmaaltijd

Benefietmaaltijd

13 december 2013
Van vrijdag 13 december 2013 tot en met vrijdag 13 december 2013


DORDRECHT – Op 13 december aanstaande organiseert het Inloophuis van De Hoop aan de Spuiweg in Dordrecht een bijzondere benefietmaaltijd. De opbrengst van het 5-gangendiner gaat in zijn geheel naar het Inloophuis. Deze plek waar dak- en thuislozen worden opgevangen, is volledig afhankelijk van giften. Aanmelden kan via www.dehoop.org/inloophuiswww.dehoop.org/inloophuis De maaltijd bestaat uit een heerlijk 5-gangendiner en kost € 100 per persoon.

Tijdens de sfeervolle avond zal Wout, ex-cliënt van De Hoop, zijn levensverhaal vertellen. Astrid, bezoeker van het Inloophuis, zal een zelfgeschreven gedicht voordragen. Daarnaast zal dominee Gerard Vrooland, bekend van het inloophuis voor jongeren “Pand 33” in Sliedrecht, een inhoudelijke bijdrage verzorgen. De bezoekers van het Inloophuis zorgen voor de muzikale omlijsting. Wees er snel bij want er zijn maar 80 plaatsen beschikbaar.

Het Inloophuis in Dordrecht is er voor mensen aan de rand van de samenleving, zoals daklozen, verslaafden en mensen met schulden. Bezoekers kunnen er altijd terecht voor koffie, een maaltijd of een goed gesprek. Medewerkers en vrijwilligers bieden een luisterend oor en voorzien bezoekers van adviezen als dat gewenst is. Het Inloophuis wil haar bezoekers een veilige, warme plek bieden in hartje Dordrecht. Het Inloophuis is volledig afhankelijk van giften.
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Inloophuis van de Hoop

Spuiweg 118

www.dehoop.org/inloophuis
Deel dit bericht met je vrienden!