zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Machine 3 perfect decor voor voorstelling Conny Janssen danst

Machine 3 perfect decor voor voorstelling Conny Janssen danst

13 december 2013
Van vrijdag 13 december 2013 tot en met vrijdag 13 december 2013


Het Energiehuis is de locatie bij uitstek voor de voorstelling How long is now van de Rotterdamse choreografe Conny Janssen. Op vrijdag 13 december is deze bejubelde  voorstelling te zien in Machine 3, de zaal van Kunstmin in het Energiehuis.

In 2012 maakte choreografe Conny Janssen de door pers en publiek bejubelde locatievoorstelling How long is now  in De Machinefabriek in Vlissingen en de RET Tramremise Hillegersberg in Rotterdam. Geïnspireerd door deze locaties creëerde zij met haar tien dansers en de band Alamo Race Track een meeslepend dansevenement dat avond aan avond uitverkocht was. Op uitnodiging van het 125 jarige Koninklijk Theater Carré, maakte zij vervolgens een nieuwe versie van How Long is now die maar liefst drie avonden het jubilerende theater vulde.

Deze adembenemende voorstelling is nu terug. De sfeer van de industriële, rauwe locaties blijft overeind door het inventieve toneelbeeld van Thomas Rupert in een voor het theater bewerkte versie van How Long is now. Ook live muziek ontbreekt niet: de vijf muzikanten van Alamo Race Track bouwen met hun composities mee aan de surreële wereld van muziek, dans en licht. Omdat het Energiehuis nog steeds de industriële sfeer van weleer ademt, is Machine 3 het perfecte decor voor How long is now.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!