zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Pluk de Markt maakt van de Grote Markt hét kadootjesplein

Pluk de Markt maakt van de Grote Markt hét kadootjesplein

13 december 2013
Van vrijdag 13 december 2013 tot en met zondag 15 december 2013


Het is misschien nog wat ver weg, maar wij zitten met ons hoofd toch al een beetje bij Kerst. Niet omdat we zo verlangen naar sneeuw, schaatsen en de kerstboom versieren, maar omdat we met 'Pluk de Markt' op de grootste Kerstmarkt van Nederland staan, de Kerstmarkt Dordrecht.

'Pluk de Markt' staat tijdens de Kerstmarkt Dordrecht (13, 14 en 15 december) op een van de pleinen in de stad: de Grote Markt. Verspreid over drie dagen zijn er kramen te huur.

Het plan? Van de Grote Markt hét plein maken waar je terecht kunt voor leuke kadootjes, alvast voor onder de kerstboom. Maar ook voor lekkere hapjes om een beetje op te warmen en optredens van lokaal en landelijk talent. Heb je een kadootje gekocht, pakt 'Pluk de Kerstmarkt' het voor je in.

We richten een speciale inpakkraam in, compleet met kerstpapier, lintjes en ander moois om van je aanwinst een leuk cadeau te maken. De Grote Markt leent zich perfect voor onze lifestyle markt: het is knus en ligt op de route van de Kerstmarkt. Je kunt er even helemaal tot rust komen, tussen de mooie lifestyle producten, hebbedingetjes en kadootjes.

Overal leuke kraampjes, uiteraard met gezellige kerstverlichting en tentjes waar je terecht kunt voor een glaasje glühwein (met eventueel een oliebol of ander lekkers). Voor deze speciale kersteditie van 'Pluk de Markt' zijn we op zoek naar kleine ondernemers, creatieve particulieren en andere bedrijfjes die graag onderdeel willen zijn van 'Pluk de Markt' goes Kerstmarkt.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Jasper Stamm

De Grote Markt

info@plukdemarkt.nl www.plukdemarkt.nl
Deel dit bericht met je vrienden!