zaterdag 31 juli 2021

Alles over Dordrecht

Musical Garland en Minnelli

Musical Garland en Minnelli

07 december 2013
Van zaterdag 07 december 2013 tot en met zaterdag 07 december 2013


'Heerlijke show rond twee geschifte diva's', oordeelde het AD over de musical Garland & Minnelli die op zaterdag 7 december te zien is bij Kunstmin in het Energiehuis. De krant beloonde de musical met vier sterren. In de muzikale theaterproductie over het dramatische leven van moeder Judy Garland en dochter Liza Minnelli geven Jelka van Houten en Janke Dekker gestalte aan moeder en dochter. Een bijzondere rol is er voor Theo Nijland die meerdere personages voor zijn rekening neemt.

Somewhere Over The Rainbow en Maybe This Time zijn wereldberoemde songs die de theaterbezoeker terugbrengen naar het Hollywood van weleer. Het is de wereld van Judy Garland dochter Liza Minnelli die allebei showbizz-iconen werden.  Het leven van Minnelli is bijna een kopie van dat van Garland, inclusief ups en downs. Maar welke dochter, doorsnee of niet, wil op haar moeder lijken? In deze voorstelling gaat de 47-jarige Liza op zoek naar haar moeder. Geen rainbows, geen sprookjes; twee vrouwen, met het zelfde lot: altijd en overal in de spotlights van hun eigen succes.
 

Info

Organisator:

Adres:

Energiehuis

Noordendijk 148

Deel dit bericht met je vrienden!