zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Back & Forth Festival

31 augustus 2013
Van zaterdag 31 augustus 2013 tot en met zondag 01 september 2013
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

Op 31 augustus en 1 september vind de première plaats van het nieuwe festival Back & Forth. Tijdens dit weekend zullen zo’n 15 bands spelen in de cafés Cozmic, Arina en Le Bateau.

Op dit festival worden uitsluitend acts van Dordtse bodem geprogrammeerd. De organisatie wil hiermee de aandacht vestigen op de rijke muziekcultuur in Dordrecht en een podium bieden aan bands die anders vaak niet aan bod komen. Zowel kwalitatief als kwantitatief ligt livemuziek in de Drechtstad op een hoog niveau en dat is precies wat dit festival aan het grote publiek kenbaar wil maken.

Inmiddels hebben al vele bands belangeloos hun medewerking toegezegd, zodat binnenkort de volledige programmering bekend gemaakt kan worden. Het festival begint op zaterdag 31 augustus om 14.00 uur in Café Cozmic, maar voorafgaand daaraan is er pre-party op vrijdag 30 augustus, ook in de Cozmic.

Back & Forth is een initiatief van de Dordtse muzikant Hans Hommersom, in samenwerking met de cafés Cozmic, Arina en Le Bateau en de Black Rose Stichting.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Hans Hommersom

bij Cozmic, Le Bateau en Arina

www.backandforthfestival.nl
Deel dit bericht met je vrienden!