zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Familierondleiding ‘Opvoeden doe je zo’

Familierondleiding ‘Opvoeden doe je zo’

25 augustus 2013
Van 14:30 uur tot en met 15:30 uur

Wie opvoeden eens op een ludieke manier wil beleven, is op zondag 25 augustus van harte welkom bij de interactieve familierondleiding Opvoeden doe je zo!. De rondleiding in het Dordrechts Museum start om 14.30 uur en is zeker ook geschikt voor kinderen.

Sketches, citaten, voorwerpen en prikkelende stellingen. Het zijn dé perfecte ingrediënten voor een interactieve middag. Er wordt van alles uit de kast gehaald om te laten zien hoe ouders al eeuwenlang omgaan met opvoedkundige kwesties. Natuurlijk neemt de rondleider u mee langs bijzondere schilderijen uit voorgaande eeuwen.

Ook laten acteurs u zien dat ouders van toen vaak dezelfde vragen hadden als vaders en moeders van nu.

Kom naar het museum en ontdek het zelf: opvoeden doe je zo!

 

Info

Organisator:

Adres:

Dordrechts Museum

Dordrechts Museum

Deel dit bericht met je vrienden!