zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

De eerste filmvertoning in The Movies: Blue Jasmine

De eerste filmvertoning in The Movies: Blue Jasmine

23 augustus 2013
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

Vrijdag 23/8: De eerste filmvertoning in The Movies: Blue Jasmine.

In Dordrecht draait er voor het eerst in vele jaren weer een Nederlandse filmpremière:  Blue Jasmine.

Cate Blanchett speelt de hoofdrol in dit nieuwe komische drama van regisseur Woody Allen. Jasmine is de door champagne en antidepressiva benevelde echtgenote van een rijke zakenman Hal (Alec Baldwin). Ze leeft in de jetset van New York en heeft alles wat haar hart kan begeren. Wanneer er aan het licht komt dat Hal in diverse duistere verwikkeld is, ontstaat er een groot schandaal rondom het echtpaar. In één klap raken ze al hun luxe en aanzien kwijt. Gedwongen vertrekt ze naar San Francisco en trekt in bij haar zus/tegenpool Ginger (Sally Hawkins). De zussen botsen in karakters en leefstijlen, maar zoeken allebei een weg naar persoonlijk geluk. Excellent acteerwerk met een fijne mix van humor, mededogen, cynisme en ernst.

USA, 2013, 98 min. Check de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=FER3C394aI8. Vrijdagavond 23 augustus om 20.30 uur in alle zalen van Cinema The Movies, Nieuwstraat 60-62. Entree: 6,50 euro (incl een drankje).

Het begint nu echt.

Info

Organisator:

Adres:

Cinema The Movies

Nieuwstraat 60-62

Deel dit bericht met je vrienden!