zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Workshop Junior Dierverzorging (4t/m 12 jaar)

Workshop Junior Dierverzorging (4t/m 12 jaar)

07 augustus 2013
Van 09:00 uur tot en met 11:30 uur

We starten met een leuke presentatie over de dieren op de Stadsboerderij. Daarbij leer je van alles over het gedrag en hoe je daar mee om moet gaan. Daarna gaan we alles wat je geleerd hebt oefenen; we gaan de dieren voeren, verzorger en buiten in de weide zetten. Ook gaan we ervoor zorgen dat de stallen en hokken weer lekker schoon zijn zodat de dieren later op de dag weer fijn naar binnen kunnen. Als er nog tijd over is gaan we de dieren verwennen met een borstelbeurt. Aan het einde van de workshop krijg je een echt certificaat mee naar huis en mag je jezelf junior dierverzorger noemen!

Deze workshop kost €10,00 en er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Meld je dus op tijd aan!

Aanmelden kan telefonisch, 078 - 770 82 00 of per e-mail weizigt-nmc@dordrecht.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Duurzaamheidscentrum Weizigt

Van Bearleplantsoen 30

770 82 00

Weizigt-nmc@dordrecht.nl www.weizigtnmc.nl
Deel dit bericht met je vrienden!