zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Schaatslessen tijdens zomerkamp

Schaatslessen tijdens zomerkamp

29 juli 2013
Van maandag 29 juli 2013 tot en met vrijdag 09 augustus 2013


Van maandag 29 juli t/m vrijdag 9 augustus 2013 is de Sportboulevard in Dordrecht voor de derde keer het decor voor het zomerschaatskamp van Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD). 

Dit zomerschaatskamp, onder de naam De Dazzling Dordt Days, wordt georganiseerd voor zowel de beginnende schaatsers als de gevorderde kunstrijder.

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën (vanaf 4 jaar) worden er tijdens deze Dazzling Dordt Days lessen gegeven bedoeld om snel en goed schaatsen te leren.

Voor wie al een beetje kan schaatsen is het mogelijk om verder te oefenen en nieuwe technieken bij leren. De lessen zijn ook gericht op iedereen die wil leren schaatsen voordat het winterseizoen begint.

In de cursus van 3 of 5 ochtenden worden de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden aangeleerd. 

Snelcursus 29 t/m 31 juli van 10.00-11.30 uur   
Snelcursus 29 juli t/m  2 augustus van 10.00-11.30 uur   
Snelcursus 5 t/m 7 augustus van 10.00-11.30 uur    
Snelcursus 7 t/m 9 augustus van 10.00-11.30 uur

Snelcursus 5 t/m 9 augustus van 10.00-11.30 uur   

Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen is het ook mogelijk om in te schrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dazzling Dordt Days.

Het doel van deze lessen gedurende vijf dagen per week  is om alle beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken.
Als extra aanvulling op de lessen wordt er dagelijks een dans/bewegingsles aangeboden. 

Beginners kunnen inschrijven in voor de basisgroep. Het rooster is van maandag t/m vrijdag van 10.00-15.15 uur. Per dag is er twee maal een uur ijstraining, 60 minuten off ice training en een uur crea /sport en spel. In de pauze van een half uur wordt gezamenlijk de (warme) lunch gebruikt.
 
De algehele leiding over deze trainingen en schaatslessen is in handen van de hoofdcoach van DDD Astrid Tammeling-Winkelman.

Inschrijven voor de Dazzling Dordt Days 2013 is vanaf heden mogelijk. Er kan worden ingeschreven per week of voor twee weken in de basisgroep.

 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Sportboulevard

www.ddd-kunstrijden.nl.
Deel dit bericht met je vrienden!