zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Hockeykamp bij DMHC in Dordrecht op semi-watervelden

Hockeykamp bij DMHC in Dordrecht op semi-watervelden

24 juli 2013
Van woensdag 24 juli 2013 tot en met zaterdag 27 juli 2013


Je hoeft geen lid te zijn van DMHC om mee te doen aan het hockeykamp dat deze zomer door hockeykampen.nl van woensdag 24 tot en met vrijdag 27 juli op de velden aan de Schenkeldijk in Dordrecht georganiseerd wordt.

Het hockeykamp is bedoeld voor alle jeugd van 6 t/m 9 en 10 t/m 13 jaar. Alle deelnemers worden op hun niveau ingedeeld en zijn van ´s ochtends negen tot ´s middags vijf bezig om hun hockeytechniek te verbeteren en nieuwe trucs te leren. Bij DMHC zijn twee (van de vier) semi-watervelden en dat is een uitdaging voor de gevorderden omdat deze velden sneller en technisch hoogstaand hockeyspel mogelijk maken.
 
Om tijdens het kamp voor de nodige afwisseling te zorgen heeft Hockeykampen.nl twee oranjespelers gevraagd clinics te komen geven en dat is natuurlijk uniek om mee te maken.
 

Info

Organisator:

Adres:

Website:

DMHC

Schenkeldijk

Hockeykampen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!