zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Zomer Open Huis Protestantse Wijkgemeente Sterrenburg

Zomer Open Huis Protestantse Wijkgemeente Sterrenburg

17 juli 2013
Van woensdag 17 juli 2013 tot en met woensdag 21 augustus 2013
Van 10:00 uur tot en met 12:00 uur

In de maanden juli en augustus houden we de 3e woensdag een ZOMER-OPEN-HUIS. Het programma  voor deze ochtend is een  fotoquiz  van Dordrecht. U bent van harte welkom, maar neem wel een balpen of potlood mee.

Tijd: van 10.00-12.00 uur. Er wordt koffie en thee geschonken en er is gelegenheid voor ontmoeting , een fijn gesprek en gezellig samen zijn. Kortom, u bent hierbij van harte uitgenodigd. De volgende Open Huis  is op woensdag 21 augustus. Noteer deze datum alvast in uw agenda.

Info

Organisator:

Adres:

Prot. Wijkgemeente Sterrenburg

Ontmoetingskerk, Slangenburg 3

Deel dit bericht met je vrienden!