zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

“ToBe gaat Vreemd”  met  Secret Society

12 juli 2013
Van 21:30 uur tot en met 00:00 uur

Iedere vrijdagavond verzorgt ToBe cultuurcentrum de muzikale programmering onder de titel “ToBe gaat Vreemd” in Café De Vreemde Eend aan het Bagijnhof in Dordrecht. Talentvolle leerlingen en cursisten van ToBe, maar ook gastmusici treden op in een akoestische set met muziek die uiteenloopt van pop, folk, blues en singer-songwriter tot licht klassiek, jazz en wereldmuziek. Meer info: www.devreemdeeend.nl

De vrijdagavonden worden altijd ingeleid door een huismuzikant. Om half negen begint de hoofdact: Secret Society:  Een voorliefde voor melancholische pop, singer-songwriter en folkliedjes is wat de Dordtse leden van Secret Society bindt. Het geheim zit in de combinatie van contrabas, viool, piano, gitaar, meerstemmige zang en de liefde en passie voor mooie liedjes. De eigen composities doen niet onder voor covers van o.a. Anthony & the Johnsons, The Villagers en The Veils.

Bezetting:
Erwin den Ouden - gitaar, zang en piano
Huib Lekx - gitaar, zang.
Mieke van der Sijde - viool
Hans Visser - contrabas

Rond half tien begint de jamsessie.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

ToBe

Café “De Vreemde Eend”, Bagijnhof 27 Dordrecht

088-8885300

info@tobe.nl www.tobe.nl
Deel dit bericht met je vrienden!