zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Straatvoetbaltoernooi voor supporters

Straatvoetbaltoernooi voor supporters

07 juli 2013
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

“Supporter zijn is leuk, zelf voetballen is nog leuker “, onder dit motto organiseren een aantal supporters in samenwerking met FC Dordrecht en de Supportersvereniging een Straatvoetbaltoernooi. Iedereen kan meedoen; jong, oud, jongen of meisje, als je maar een team van minimaal vier spelers hebt.

"Het idee kwam doordat een aantal Dordt-supporters deelnamen aan een voetbaltoernooi in Mechelen,” vertelt Manuel Den Hertog, initiatiefnemer van het toernooi. “Ze waren zo enthousiast dat ze ook zoiets in Dordrecht wilden organiseren.” Omdat er in de zomermaanden geen grasvelden in de buurt van FC Dordrecht beschikbaar waren koos Manuel voor een straatvoetbaltoernooi. “De parkeerplaats bij het stadion is groot genoeg en met het supportershome op het terrein,  een ideale locatie.”  

Roy Waalboer, medewerker van Dordt Sport, reageerde meteen enthousiast op het plan. Hij vroeg wat we nodig hadden en reserveerde meteen de spullen voor het toernooi. En niet onbelangrijk, de supporters van FC Dordrecht waren er ook voor te porren. “Binnen twee dagen had ik al vier teams en een aantal vrijwilligers.” Manuel hoopt dat het toernooi een jaarlijkse traditie gaat worden. “FC Dordrecht is een club waar je naast het voetbal ook voor de gezelligheid komt. Dat willen we met dit toernooi laten zien. “

Wil je ook meedoen en kans maken op leuke prijzen geef je dan nu op! Mail de gegevens van je team naar onderstaand mailadres (minimaal 4, maximaal 8 spelers) en de organisatie neemt contact met je op. Per team betaal je € 10 euro inschrijvingsgeld.

Het toernooi begint om 10.00 uur voor de deelnemers t/m 14 jaar. Vanaf 13.00 uur begint het toernooi voor de oudere straatvoetballers.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

FC Dordrecht

Parkeerterrein FC Dordrecht, Reeweg Oost 210

secretariaat@fcdordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!