zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Gesprek over bezuinigingsmaatregelen

Gesprek over bezuinigingsmaatregelen

03 juli 2013
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

De Adviescommissie van de gemeenteraad wil op woensdag 3 juli graag met inwoners in gesprek over de bezuinigingsmaatregelen voor de stad (de Kadernota 2014). Hiervoor is een Sprekersplein georganiseerd.

Tijdens het Sprekersplein kunnen inwoners of vertegenwoordigers van een organisatie maximaal vijf minuten spreektijd krijgen om hun standpunt inzake één of meerdere bezuinigingsvoorstellen naar voren te brengen. Raadsleden of commissieleden kunnen daar vervolgens vragen over stellen.

De bijeenkomst is op woensdagavond 3 juli om 20.00 uur in vergaderzaal 1 van het Stadskantoor. Wanneer u tijdens dit Sprekersplein het woord wilt voeren, kunt u zich tot vrijdag 28 juni aanmelden bij de raadsgriffie via telefoon e-mail.

De Kadernota zelf wordt op 16 en 17 juli besproken in de gemeenteraad. Deze vergadering is openbaar en ook dan bent u van harte welkom. Er is dan echter geen gelegenheid tot inspreken.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Adviescommissie

Stadskantoor, Spuiboulevard 300

078 - 770 85 50

raadsgriffie@dordrecht.nl www.dordrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!