zondag 16 januari 2022

Alles over Dordrecht

Poetry Slam

Poetry Slam

03 juli 2013
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

Met de huidige street-art expositie ‘Chunks in Gravy’ als decor, kruisen jonge dichters op woensdagavond 3 juli de degens. Het aantal inschrijvingen is overweldigend, vandaar dat Pictura op woensdag 18 september een tweede Poetry Slam organiseert. De deelnemers voor 3 juli zijn intussen bekend: Frank Fabian van Keeren, Sven de Swerts, Arnoud Rigter, Jolies Heij, Cestmir Bergsma, Wibo Koster, Gerhard Beentjes, Daan Taks en Nico van het Veer.

Het publiek bepaalt wie er wint, dus kom woensdagavond 3 juli naar Pictura en stem jouw favoriete slammer naar de volgende ronde. De winnaar van 3 juli duelleert met de winnaar op 18 september. De beste gaat door naar de halve finale van het NK dat tijdens de week van de poëzie (30 januari – 5 februari 2014) in Utrecht plaatsvindt.

Over Poetry Slam
Een poetry Slam is een wedstrijd waarbij dichters eigen werk voordragen en het publiek een winnaar kiest door middel van stemmen of applausmeting. Sinds 2002 is er een jaarlijks landskampioenschap. De hoofdprijs bedraagt 1000 euro plus een wisseltrofee; ‘de Gouden Vink’, vernoemd naar de Godfather of Poetry Slam Simon Vinkenoog. Veel eerdere slampions zijn nu landelijk bekend: zoals Krijn Peter Hesselink,  Najiba Abdellaoui en Ellen Deckwitz.
 

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Teekengenootschap Pictura

Voorstraat 190-192

078 - 614 98 22

info@pictura.nl www.pictura.nl
Deel dit bericht met je vrienden!