zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Ramspoed

21 januari 2012
Van 19:45 uur tot en met 02:00 uur

De Dordtse kakofonieband De Rammen organiseren sinds 1982 al één van de meest spectaculaire kapellenfestivals van het land. Vandaag is het weer zover. De allerlaatste keer in die prachtige Bonefatiuskerk (Bibelot)!

Ja, je leest het goed… het is helaas niet anders, maar dit gaat de laatste Ramspoed editie worden die we in het prachtige Bibelot mogen organiseren. De sociëteit gaat verhuizen, dus ook De Rammen moeten afscheid nemen van deze waanzinnige locatie. Nu dus nog één maal op die unieke lokatie.

Het thema/motto van het 27e RAMSPOED is MOTOWN!!! Het nationale concours voor carnavalsorkesten, van hoempapa tot joeks- en sjpass-kapel, van boerenkapel tot bloasbende, van enthousiaste amateurs tot bijna semi-professionals trekt maar liefst 17 bands naar Dordrecht. Met twee bands uit de Franse hoodstad Parijs krijgt het ook een internationaal tintje!

UNIEK Vele concoursen hebben getracht RAMSPOED na te volgen; in tenminste één aspect is RAMSPOED volstrekt uniek, en dat is de lokatie. Toegangsbewijzen kosten slechts €4,98 in de voorverkoop en zijn te verkrijgen bij Mellow Yellow (Blindenliedengasthuissteeg) en Primera Crabbehof.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

dhr. H. Kloppert

Bibelot

ramspoed2012@gmail.com
Deel dit bericht met je vrienden!