zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Workshop Je verlangen in beeld

Workshop Je verlangen in beeld

21 januari 2012


In deze workshop staan beeldend kunstenaar Bart van der Bom en procesbegeleider Bert den Boer met de deelnemers stil bij hun verlangens. Niet alleen door te praten, denken en voelen; ook door actief aan de slag te gaan met een eigen schilderij. Juist door het verlangen creatief te verbeelden wordt het tastbaar en uitgesproken: je kunt het zien, vastpakken en er letterlijk voor gaan staan.

De workshop wordt gegeven in een historisch pand in Dordrecht. Voor de lunch, bevlogen trainers en het materiaal wordt gezorgd. Niet onbelangrijk: doe kleren aan die tegen een verfspatje kunnen.

Begeleiders
Zij delen een fascinatie voor het thema verlangen en vullen elkaar op creatieve wijze aan in het verkrijgen en verbeelden van inzichten in wezenlijke verlangens.

drs. Bert den Boer (1956) is socioloog. Hij werkt sinds 1999 zelfstandig als procesbegeleider (trainer, coach, adviseur, debatleiding) voor uiteenlopende organisaties. Van zijn hand verschenen in coproductie met Wim Huijser twee boeken over het thema verlangen.

Bart van der Bom (1958) is beeldend kunstenaar. Naast zijn werk als tekendocent is hij kunstschilder en verzorgt hij schildercursussen en creatieve workshops voor bedrijven. Zijn passie is om mensen professioneel en met veel aandacht te begeleiden in hun creatieve verbeelding.

Aanmelding
Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Het aantal deelnemers is maximaal 14. Aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Bij deelname bedragen de kosten € 150, -. Dit is inclusief koffie, thee, lunch, je eigen schilderij en een gesigneerd exemplaar van het boek Onbegrensd. In gesprek over verlangen en culturele identiteit.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bert den Boer

Voorstraat 125

b.bdb@worldonline.nl www.bbdb.info
Deel dit bericht met je vrienden!