zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Inschrijfavond beeldende kunst cursussen  / opening Cursistensalon 2012

Inschrijfavond beeldende kunst cursussen / opening Cursistensalon 2012

19 januari 2012
Van 19:00 uur tot en met 21:30 uur

Geniet je van tekenen of schilderen? De geur van verf en de spanning van de eerste lijnen op papier. Of werk je liever met klei, die onder je handen groeit tot een vorm die je zelf wil. Wil je een eigen sieraad maken? Of maak je graag prachtige portretfoto’s van je gezin? Denk je aan het schrijven van boeiende verhalen?

Kortom als in een kunstzinnige en creatieve omgeving aan de slag met beeldende kunst wilt, kom dan naar de inschrijfavond. Voor iedereen die zich de avond inschrijft is er een leuke attentie.

Tevens is deze avond het moment dat we de Cursistensalon 2012 feestelijk openen. Tot en met vrijdag 10 februari 2012 hangt het gebouw vol met prachtige kunstwerken gemaakt door ToBe cursisten. Deze bijzondere werkstukken verdienen een groot publiek.

Deel dit bericht met je vrienden!