zaterdag 22 januari 2022

Alles over Dordrecht

Breekbaartour Marcel en Lydia Zimmer

Breekbaartour Marcel en Lydia Zimmer

14 januari 2012
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

De concerttour draagt de naam van de laatste cd van Marcel en Lydia Zimmer: ‘Breekbaar'. De tour is uniek door de samenwerking met het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC): naast het concert is er speciale aandacht voor pastoraat en hulpverlening. Medewerkers van het CPC zijn bij de concerten aanwezig om met mensen te bidden en hen te bemoedigen.

Marcel & Lydia zullen een gevarieerd muzikaal programma ten gehore brengen. Natuurlijk zingen zij liederen van hun nieuwste cd ‘Breekbaar', maar ook andere bekende liederen van eerdere cd's zullen gezongen worden. Ook een aantal samenzangliederen zullen niet ontbreken waardoor het een afwisselend programma zal worden.

De toegangsprijs is slechts 7,50 euro per persoon. Kom met uw gezin of Bijbelgroep en profiteer van extra korting! Bij aankoop van vijf kaarten betaalt u voor vier kaarten.

Kijk op de website voor meer informatie

Deel dit bericht met je vrienden!