zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Griekse avond

13 januari 2012
Van 17:30 uur tot en met 00:00 uur

Restaurant De Grote Griek houdt vandaag een traditionele Griekse avond met een optreden van het duo de Grieken.

De live-muziek begint om 17.30 uur. Gasten kunnen dansen en zoals het tijdens een Griekse avond hoort: borden kapot gooien. ,,Kortom, een gezellige avond als start van het nieuwe jaar,” zegt eigenaresse Ioanna Pertsinidis.

De Grote Griek opende vorig jaar april na een sluiting van 2,5 jaar zijn deuren in de voormalige beddenzaak van La Couchette op de Voorstraat 394. Hier heeft het restaurant nog meer ruimte dan voorheen op de Spuiboulevard. Het nieuwe restaurant beschikt over 150 zitplaatsen, een kinderspeelhoek, speciaal invalidentoilet en een rokerslounge.

Deel dit bericht met je vrienden!