zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Opening Parkinson Café

Opening Parkinson Café

09 januari 2012
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

Het eerste ‘Parkinson Café’ in het Albert Schweitzer ziekenhuis wordt vandaag gehouden. De nieuwe, tweemaandelijkse bijeenkomst is bedoeld voor alle Parkinson-patiënten en hun naasten.

Tijdens deze eerste feestelijke bijeenkomst houdt neuroloog Henk Kerkhoff een lezing over de ziekte van Parkinson, waarbij hij ingaat op vragen als: Wat is het voor aandoening, hoe herken je het, welke onderzoeken zijn er en hoe is het te behandelen?

Op een laagdrempelige manier wordt steeds een ander onderwerp besproken, aan de hand van een korte lezing of een workshop. In het café is uiteraard altijd ruimte voor een gezellig gesprek of het uitwisselen van ervaringen. Voor een kop koffie en live muziek wordt gezorgd.

Het Parkinson Café wordt georganiseerd door de Parkinson-verpleegkundigen van het Albert Schweitzer ziekenhuis in samenwerking met de Parkinson Patiëntenvereniging.

Deelname en parkeren zijn gratis. In verband met het beperkte aantal plaatsen, is aanmelden wel noodzakelijk. Dit kan via het online aanmeldformulier op de website. Voor meer informatie kunt u bellen met de Parkinson-verpleegkundige, van 15.00 tot 16.00 uur op woensdag, donderdag en vrijdag.

Deel dit bericht met je vrienden!